Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/aranshu1/public_html/plugins/content/plugin_googlemap2.php on line 255

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/aranshu1/public_html/plugins/content/plugin_googlemap2.php on line 281

Thai masszázs

Thai masszázs"Szábáj, szábáj." Érezd jól magad, engedd meg magadnak a jó érzést, az élet, a lét, a saját tested megélését.

A régi bölcsek szerint: Ne légy merev, hiszen ami merev, az törik (Lao-Ce) Öregedés = merevedés. Ez az általános egyenlet vonatozik úgy az érfalra, az ízületre, a kötőszövetre, a csontra, az érzékelésre a gondolkozásra, egyetlen kivétellel. (Minden szabály alól van kivétel.) Ilyen a thai masszázs is: hajlékony, finom, erőlködés nélkül erős.

A thai masszázs ősi tanításokon alapul, (Wat-Pho kolostor, déli stílus) rendkívül gazdag gyakorlata rengeteg fogást ismer. Nem csak az izmokra, kötőszövetekre, ízületekre, vegetatív idegrendszerre, a szervekre, vérkeringésre, de az energiát harmonizáló vonalakra, pontokra is hat. Ismeri az izom és az ízület elválaszthatatlan egységét, a harántmasszírozást, a mobilizációt, melyek a modern manuális terápia alapját képezik.

Relaxáló, feszültség- és fájdalomcsökkentő hatása egyaránt jelen van. A krónikus fájdalom depresszív hangulatot előidéző szerepe jól ismert. Így a thai masszázsnak komoly kiegészítő szerepe lehet nemcsak mozgásszervi betegségek gyógyulásában, hanem distressz problémáknál is.

A thai masszázs egy kifejezetten pszichoszomatikus terápiás, egészségmegőrző, jó érzést fokozó módszer.

A masszázs száraz, olaj nélküli kezelés, amely vékony, kényelmes ruhában matracon, a földön történik. Időtartama: 90 perc

Kérjük kedves vendégeinket, hogy kényelmes ruhát hozzanak magukkal.

FacebookTwitterGoogle könyvjelző

Telefonszámok

Bogi +36 30 750 2210
Olga +36 30 261 0856
Kolja +36 20 420 0210
Zsófi +36 30 281 5588
Dóra +36 70 630 5668
Zsuzsa +36 20 578 6153
Zsolt +36 70 606 0669

Részletesebb bejelentkezési információkhoz kattintson ide!

"Munkatársaink" oldalunkon tájékozódhat arról, hogy ki, mely masszázsokat végzi stúdiónkban.

Vendégeink írták

Évek óta gyógytornára jártam azért, hogy az segítsen a hát-és nyakfájásomon. Nem volt eredménye. A stúdióban néhány masszázs alkalmával megszüntették a fájdalmaimat.

H. Évi (48)